Pagina's

donderdag 14 april 2011

Meer gevelsteen en betonijzers

De voorgevel en zijgevel zijn nog wat hoger afgewerkt.


Op de predals zijn de betonijzers en ventilatie aangebracht. Morgen of maandag weer beton gieten.


Het gat voor de schoorsteen voor als we eens een houtkachel willen plaatsen. Met daarnaast de aanvoerleiding van verse lucht die uit de dressing zal worden weggezogen.

En dit zijn de buizen die door de centrale schacht lopen om de ventilatie te verzorgen.

woensdag 13 april 2011

Plafond gelijkvloers ligt

Enkele dagen geen updates gedaan omdat er niet veel te zeggen was; Maar ondertussen is er wel gewerkt.

De gevelsteen begint hoger dan de straat te komen. Vooral aan de autobrug. Pascale denkt wel een kleurverschil gezien te hebben in de steen maar dat is bijna onmogelijk daar ze uit 4 pakken stenen nemen en dan mengen. Volgens mij is het slijpstof dat over de andere stenen ligt. We zullen wel zien bij de volgende regenbuien wat dat geeft.

Dat die stelling langs de zijkant hoog is is duidelijk te zien aan Pascale haar gezicht als ze er bovenop staat. (Neen niet bewegen, Filip stop, dat wiebelt hier, LOL). Ze staat daar natuurlijk wel op 5m hoogte. En volgende week gaan we nog een verdiep hoger staan. Ik denk niet dat ik dan nog een foto van Pascale zal kunnen nemen.
Zoals te zien op de foto liggen de dekplaten er ook al op. Morgen gaat men beton gieten. Vandaag is men de ventilatie en de betonijzer aan het leggen.Vooraan is er een holle muur om de inkomhal te maken. Bovenop komen speciale foamglass stenen die de isolatie moeten verzekeren van alles dat er boven komt te staan.

Aan de andere zijde moet de foamglass nog komen.
Hier bovenop wordt dan de betonplaat geplaatst die je ziet liggen. Tegen die betonplaat komt onderaan nog een stevige 10cm isolatie plaat en alles is terug binnen de isolatieschil.
 Tot de volgende.