Pagina's

vrijdag 3 februari 2012

Meer dan een maand geleden???

Blijkbaar is het eind december en in januari wat drukker geweest. Mogelijk zit daar een autosalon en vroegboekkorting in de reissector voor iets tussen.
Er zijn echter wel wat veranderingen geweest de laatste weken. Even snel op een rijtje zetten.

De eerste dozen zijn binnen gebracht. Maar de verhuis is nog niet voor nu.

De ijskast geraakt gevuld. En we maken er een gewoonte van om elke avond te eten in het nieuwe huis.
Ondertussen zijn we plinten aan het plaatsen.
Gyproc aan het verwerkenEn op sommige plaatsen stukken OSB terug aan het uitbreken om kleiner te plaatsen omdat we ons vergist hebben.  Er moets ook nog gyproc over om beter te kunnen afwerken.
Hier bv de doorgang van de studio naar het halletje.  Rechts komt de keuken te hangen in de studio dus daar moet geen gyproc op de muren komen.


Ondertussen is de trapfabrikant al steunen komen plaatsen voor het platform dt in de vide moet komen.
De bakken van de blinds zijn eindelijk afgewerkt. Nog niet zoals het moet maar het is al beter dan voordien.

In de studio is men op het laatste moent nog extra ventilatie komen plaatsen. Foutje bij de oorspronkelijke plannen. Maar ze hebben het mooi opgelost.De opening naar de zolder is bijna toe.  Alleen de opening voor een deur gaat overblijven.


En de parket voor het salon is ook geleverd.


En aangezien er twee terug zijn uit Australie moesten we nog snel wat aankopen gaan doen bij onze Zweedse vrienden. Een auto vol voor 3 kasten , twee schuifdeuren en een spiegeldeur + de inhoud om alles te vullen met plankjes en schuiven.

Onderussen is de plakker alles komen afwerken dat nog moets afgewerkt worden en is de tweede keuken geplaatst in de studio.  Daarvan komen nog foto's.