Pagina's

donderdag 24 mei 2012

Hallo dat is lang geleden

Hmm, blijkbaar zit er de moed niet echt meer in om nog te bloggen. Dat zal dan ook wel komen omdat het iets minder snel vooruit gaat. Niet dat er niets meer gedaan wordt hier in huis maar nu de grote werken gedaan zijn .....
Ondertussen zijn we er in getrokken en ik moet zeggen het is een stuk beter dan 26 m^2 boven een tandartspraktijk. Maar eerlijk is eerlijk. Bedankt Debby want het was best gezellig daarboven. Alleen zaterdagmorgen was soms problematisch.  ;-)

Aangezien we niet alleen zijn is VASCO ook meegekomen. Maar de eerste dagen waren nogal moeilijk.
Gevolg was dat we hem elke dag opnieuw de trap op en af mochten dragen. Ondertussen is het een stuk beter en staat hij elke dag enkele keren aan de schuifdeur te zagen of hij buiten mag.

Wat is er nog allemaal gedaan.
Even een overzicht
Binnendeuren zijn geplaatst.De trap heeft zijn treden gekregen en meteen hebben we ook de vide wat veiliger gemaakt.


De studio is een mediacenter rijker.


We hebben hier en daar wat gordijnen gehangen. Nu de dagen langer worden is dat een noodzaak.Deze laatste mastadont is 5,5m breed en is met een motor. Lekker handig vanuit bed.


Kitsch gordijntje naar de dressing

Als we er wonen zijn er ook bedden te vinden. En vooral Vasco weet dat te appreciëren.


 Deze is voor de gasten. Als ze er zijn en als de studio niet vrij mocht zijn.


Buiten hebben we ook al de verlichting gehangen.  Nu daar nog een automaat voor plaatsen.


En binnen hebben we dat ook maar gedaan.


Kunst begint omhoog te hangen.
Deze heeft een speciale plaats in mijn herinneringen. Nu nog de muur een kleurtje geven.

Maar ook de kitsch is aangekomen.We hebben er ook een nieuwe huisvriend bij. En aangezien we hem van onze plopsa vrienden hebben dopen we hem"bumba".
Bumba de Roomba. Vasco moet van deze stofzuiger niet echt hebben. 


En aangezien we in een huis niet meer zonder internet kunnen is dat hoekje aan het bord ook al goed gevuld.

Voor alle zekerheid in de technische ruimte nog wat noodverlichting gehangen. Het kan daar donker zijn moest er een panne zijn.


Buiten hebben we tegenslag met de blinds. onze grootste van de drie is aan de geleiding gescheurd en mag momenteel niet gebruikt worden. Eigenlijk nu dat het zo warm is zou ze echt wel wekom zijn.Over de firma die alle ramen en blinds is komen installeren ga ik hier niet te veel woorden aan vuil maken. Laat ons gewoon zeggen dat we niet echt tevreden zijn.... Dit blindsprobleem is één van vele onvolmaaktheden. Voor zij die meer info willen, KUBOMAT is de naam. 


In de komende dagen gaan we de parket leggen in het salon. Die heeft dan nog een viertal dagen nodig om te drogen nadat we hem hebben geölied.
Buiten is de tuin al wat meer onderhanden genomen maar we dekken alles opnieuw af met folie zodat we er niet teveel naar om moeten zien. Binnen enkele weken gaan we nieuwe draad zetten tussen ons en de buren. Die beginnen ondertussen ook goed op te schieten met hun bouwwerken.

Na de parket moeten we gaan beslissen wat verder te doen. De tegels in de badkamer en de meubels daarvoor bestellen of aan de terras buiten beginnen. Dilemma dilemma. We zien wel wat het allemaal nog gaat kosten.

Tot de volgende.