Pagina's

woensdag 2 maart 2011

Funderingszolen en afvoerpomp

Ze hebben de funderingszolen gegoten. Niets speciaal over te zeggen. De put die vooraan staat  gaat onze afvoer doen van al het afvalwater op de -1. Toilet, keuken etc. Ook het regenwater dat van de autobrug loopt gaat langs hier weg naar de riolering. Dat water zou in veel gevallen te vuil kunnen zijn om zomaar als regenwater te gebruiken.  De put staat voor een deel in stabilise omdat hij in de betonplaat moet worden gegoten. Zal nog wat materiaal vragen om de beton daar waterdicht te maken. Voor zij die willen weten wat voor een pompput dat is. Kessel pomp type 28330. Afvalwater- en luchttoevoerbuizen liggen ook al klaar.Nu wachten op de mensen die de betonnen kuip gaan komen gieten. Nog een dagje of twee.

dinsdag 1 maart 2011

Ingeschreven op de bouwblog

Heb mij ingeschreven op de bouwblog van achaos. Heb daar zelf ook wel wat idee├źn gaan halen.
bouwdagboeken

maandag 28 februari 2011

Batibouw 2011

Vandaag naar batibouw geweeest.
Ons concept van de trap met zwevende treden kan mogelijks herzien worden. We hebben daar een modelletje zien staan dat ons wel aanstaat.


Ook op de stand van Q-bus  geweest. Heel veel informatie gekregen over hun domoticaproducten.
Ik denk dat daar de beslissing ook is gevallen. Zal mijn programmeurskunsten mogen gaan bovenhalen met al die logica.


Pascale heeft ook nog bij de stenenfabrikant voor wat kleuradvies geweest en ik denk dat het RAL 9007 voor de ramen zal worden. Maar ik wil wel in structuurlak.  Zoek zelf meer uit welke kleur dat is.