Pagina's

vrijdag 28 oktober 2011

Nog wat nieuws in het huis.

Het is de laatste tijd wat moeilijker geweest om updates te plaatsen op de blog. Maar bij deze gaan we dat proberen goed te maken.
Wat is er zoals gebeurd de laatste tijd.
De tegels in de technische ruimte zijn gevoegd maar daar zijn geen foto's van.
De tegels voor de +1 zijn geleverd maar daar heb ik ook geen foto's van genomen.  Mm. misschien eens doen wat dat is een hoop tegels... En veel gewicht.
Bij het afwerken van de electriciteitskast zijn we erachter gekomen dat er kabel ontbreekt van de stopcontacten in de keuken. Gevolg, slijpen kappen en breken in de chappe en de muur.
Pascale heeft dat goed gedaan.

Ondertussen zijn er ook al wat stopcontacten aan het verschijnen. Een werkje waar Pascale verzot op is . (met enig sarcasme lezen aub)

Katrien heeft ook nog wat komen helpen en in tussentijd zit ze dan maar wat te leren. Ze kruipt nu ook al zonder vragen de ladder op en af. Dus daar is beterschap te zien (nog meer sarcasme)

De kast is ondertussen gevorderd .
En toe geeft dit


Aangezien er nog wat buizen van de loodgieterij in de weg hangen is de bovenste kast nog niet voorzien van een deur. Daar zou volgende week iets worden aan gedaan.
Aan de collectoren onder de kast gaan ze ook nog wat sleutelen want ik kan daar geen kabelbuis meer plaatsen en ik kan mij niet vinden in de manier hoe de kabels nu lopen achter de collectoren.


Nu gaat dat nog niet wat de mensen van Hamalco zijn bezig met de warmtepomp en boiler te plaatsen. eerste schatting, 5 dagen werk......

De boiler zonder zijn isolatie. 300Kg zwaar droog gewogen...
De isolatiemantel van de boiler.
De warmtepomp

En bij de buren is men ook beginnen te graven. Dus daar gaat de volgende maanden ook nog wat werk worden verzet.

Tot de volgende.